Fasteaksjonen


Fasteaksjonen i Skodje Sokn har i 2021 samlet inn 22.380 kroner. Det betyr at hver innbygger i menigheten har bidratt med kr 5 i gjennomsnitt. Dette betyr at Skodje Sokn menighet har gitt rent vann til 90 personer. Takk for di støtte!

 

I dag lever 785 millioner mennesker i verden uten tilgang til rent vann. Aldri før har rent vann og såpe vært så viktig som under pandemien. Hjelp Kirkens Nødhjelp å bygge flere brønner og redde flere liv. For 250 kr kan du gi et menneske tilgang til rent vann resten av livet. Bli med! Forandre. For andre.

Fasteaksjonen er Norges andre største innsamling, og har vært arrangert i over 50 år. Tidligere år er det våre flotte konfirmanter som har stått bak bøssebæringen. De banker på i nærmiljøet og sammen gir vi rent vann til mennesker som ikke har tilgang til det. I fjor ble innsamlingen heldigital og dessverre gjør pandemien det vanskelig å gå dør til dør i år også. Vi setter svært stor pris på om du støtter vår digitale bøsse. Rent vann er viktigere enn noensinne.

Tusen takk for di livsviktige støtte.

Kirkens nødhjelp fikk kr 985,- i offer Palmesøndag. På Spleis-aksjon kom det inn kr 12 800,- I tillegg kom bankinnbetalingar og SMS-betalingar. Totalbeløpet i fasteaksjonen i Skodje Sokn i 2021 kr 19.726 kroner. Her ser du hvor mye som er samlet inn totalt til fasteaksjonen https://www.fasteaksjonen.no/fylke/kommune/menighet/3591/ 

 

Skodje Sokn samla i 2020 inn 30.938 kroner. Det betyr at kvar innbyggar ga kr 8 i gjennomsnitt og reint vatn til 155 personer.

 

Illustrasjonsbilde: Susan sammen med to av barna sine. Susan, 33, har 6 barn og bor i Kasalaulo Village in Nchelenge, Luapula Province, Zambia. Foto: Jason Mulikita/Fairpictures.

Tilbake