Kirkens SOS- nytt kurs


Digitalt innføringskurs starter onsdag den 3. mars. Krikens SOS Møre og Romsdag treng nye frivillige og gir god opplæring og oppfølging undervegs. Kurset går kvar onsdag kl 17 frå 3. mars til 5. mai, med fri i påska. Vil du stille på neste vakt?

 

Kjære medlem i Kirkens SOS,
Vi vil gjerne ha din hjelp for å få til et kollektivt løft slik at enda flere blir kjent med Kirkens SOS sin tjeneste! Kirkens SOS er Norges største krisetjeneste på telefon, melding og chat, og besvarer omtrent 400 samtaler hvert eneste døgn. For mange er en samtale med oss det som gjør at de kommer seg gjennom dagen. Og vi vet at vi redder liv. Spesielt i tiden vi er i nå, opplever vi mer pågang enn noen gang.
Vi har nå laget kursprogrammet for vårt neste innføringskurs for frivillige i Kirkens SOS Møre og Romsdal, som denne gangen blir et digitalt kurs. Oppstart i 3. mars og vi håper å få så mange deltagere som mulig slik vi kan øke antall frivillige i vår tjeneste. 
Kunne du ha tenkt å videreformidle informasjon i ditt nettverk hvis du kjenner noen som kan være en god medarbeider hos oss? Vi har en Facebookside der du kan finne alt nytt: Webinar, rekrutteringsvideo, kursarrangement, og mye mer informasjon: Facebook Kirkens SOS Møre og Romsdal 
Vedlagt finner du kursprogrammet. Vi setter pris på om du kan skrive det ut og gjøre det tilgjengelig i din menighet.
Tusen takk for at du er med på å støtte denne viktige tjenesten, og takk for arbeidet du gjør for å synliggjøre kurset og vårt arbeid!

Vennlig hilsen
Nate Bremer
Kirkens SOS Møre og Romsdal
70100992
 

Tilbake